Vesti i obaveštenja

Pripreme za školsku 2020/21 godinu

Obaveštavamo sve zainteresovane da će pripreme za malu maturu i upis u srednju školu za školsku 2020/21 početi prvog vikenda u decembru 2020 godine.

Pripreme će se odvijati subotom ili nedeljom tokom 6 meseci, sve do polovine juna 2021., sa mogućnošću izbora nastave u učionicama gimnazije ili online.

Fond časova za svaki pojedinačan predmet (srpski jezik, matematika i kombinovani) je po 48 školskih časova, a nastava se održava u obliku dvočasa. Predavači su profesori beogradskih gimnazija (Treća, Deveta, Filološka itd.). Uslov za odvijanje nastave uživo je da epidemiološka situacija to dozvoli.

Nakon pozitivnog iskustva sa ONLINE nastavom od prošle školske godine, koja po uspehu učenika na upisu nije zaostajala za klasičnom nastavom uživo, odlučili smo da od ove školske godine, pored nastave u učionicama, imamo u ponudi i ovaj vid nastave.

ONLINE nastava se odvija preko Zoom aplikacije koja daje mogućnost interaktivnog rada u realnom vremenu. Cena ovih časova biće nešto povoljnija u odnosu na pripreme koje se odvijaju u učionicama, a predavači će biti isti profesori koji inače drže nastavu uživo.

Detaljne informacije o rasporedu, terminima i cenama će biti dostupne od 26. oktobra na 011 3415377.

Do tada nas možete kontaktirati na email adresi pripremefacultas@gmail.com i telefonu  065 3108108.

Leave a Reply

Your email address will not be published.