Vesti i obaveštenja

Pripreme za školsku 2021/22 godinu

Obaveštavamo sve zainteresovane da će pripreme za malu maturu i upis u srednju školu za školsku 2021/22 početi, kao i predhodnih godina, prvog vikenda u decembru 2021 godine.

Pripreme će se odvijati subotom ili nedeljom tokom 6 meseci, sve do polovine juna 2022., sa mogućnošću izbora nastave u učionicama gimnazije ili online.

Fond časova za svaki pojedinačan predmet (srpski jezik, matematika i kombinovani) je po 48 školskih časova, a nastava se održava u obliku dvočasa. Predavači su profesori beogradskih gimnazija (Treća, Deveta, Deseta, Filološka itd.).

Nakon pozitivnog iskustva sa ONLINE nastavom prošle školske godine, koja po uspehu učenika na upisu nije zaostajala za klasičnom nastavom uživo, odlučili smo da i ove školske godine, pored nastave u učionicama, imamo u ponudi i ovaj vid nastave.

ONLINE nastava se odvija preko Zoom aplikacije koja daje mogućnost interaktivnog rada u realnom vremenu. Cena ovih časova biće nešto povoljnija u odnosu na pripreme koje se odvijaju u učionicama, a predavači će biti isti profesori koji inače drže nastavu uživo.

Detaljne informacije o rasporedu, terminima i cenama će biti dostupne tokom oktobra.

Do tada nas možete kontaktirati na email adresi pripremefacultas@gmail.com i telefonu  065 3108108.

Leave a Reply

Your email address will not be published.